diumenge, 22 de febrer del 2009

JA TENIM COTXE!


Doncs sí, el dijous passat vam anar a una subhasta de cotxes aquí a Dunedin, i vam sortir d'allí amb un Toyota Vista Ardeo que esperem duri almenys 9 mesos.
Sembla que està força bé tot i els kms que porta, però per 1.200 € és el que hi ha. Podem dormir-hi a dintre perfectament i a més té tele i tot. El problema és que és japonès i els comandaments no hi ha qui els entengui. Ja ho anirem descobrint de mica en mica...
De moment no l'hem fet córrer gaire perquè aquest cap de setmana està fent un temps que fa fàstig. Jo tenia el divendres lliure, o sigui que en principi haviem d'agafar el cotxe i manta cap als alps, però res de res. Fa 3 dies seguits que està plovent sense parar, sí, sí, sense parar. Aquí no hi ha tregua. Ara mateix estem aquí a casa amb el forro polar posat, els mitjons d'expedició i l'estufa engegada... vaja amb l'estiu neozelandès!! Mirant per la finestra només es veu boira. Esperem que la cosa canviï sinó malament.
Mira com estem que avui al matí fins i tot hem anat a missa... missa maorí a més, que no enteniem res de res. Però cantaven bastant bé i els barrets de floretes que portaven les dones eren força curiosos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'he petat el cul llegint el blog de -ja tenim cotxe- WAY TO GO GUYS! Un peto,
cesc