dilluns, 31 de març del 2014

LA MENT EN BLANC

donç ja som a kathmandu, la ciutat mistica. un lloc a on lèspiritualitat de les gents es fon amb un entorn idilic. un lloc a on diferentes cultures conviuen en total armonia i en perfecte sincronitzacio amb la mare naturalesa.
un lloc a on...
...venga va! no me jodas!
si aixo es la ciutat del caos!
diu k hi viu un milio de persones, pero la sensacio es k sa posen d'acord per passar tots pel mateix lloc a la mateixa hora. es una brutal barreja de colors, olors i sorolls. la pols i el fum son omnipresents. els claxons toquen una banda sonora repetitiva, insoportable. el menjar en descomposicio s'acumula pels carrers, pels temples. els gossos, tristos i resignats, semblen voler dir "aixo se us ha anat de les mans". hi ha infinitat de botigues amb tants articles k costa de creure k algun dia s'arribin a vendre. els cotxes i les motos k sa fiquen per tot arreu amb la unica norma k te preferencia el mes gros.
estem rebentats d'haver d'estar alerta a tota hora. sort k dema comencem la volta als annapurnas.
jo no se si algun dia kathmandu va ser una ciutat mistica, pero avui dia es un lloc caotic i sobrecontaminat.
i no se si algun dia la gent venia aqui a meditar, pero avui dia, si vols mantenirte viu, aqui... no deixis la ment en blanc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

molt be nois que vagi molt be ,,,però aneu explicant coses ,,,bon viatge,,,

Adria Bruix ha dit...

Iep bandarres!!!

Que acabeu de passar uns dies fantàstics a peus de l'Everest.

Ha estat tot un plaer haver pogut compartir part d'aquesta aventura amb vosaltres i haver pogut aprofitar els vostres savis consells.

Una abraçada des de la caòtica Kathamndú

Marta i ADrià
www.SucDeCoco.cat