dimecres, 27 de maig del 2009

HIVERNANT

Encara que aquí només sigui tardor, en Zeus es veu que ja ha començat a hivernar. Sí, ja fa uns quants dies que no surt de casa, quan surt de casa és per entrar al cotxe, potser al super, i tornar a entrar a casa. De vegades també arriba a anar fins a la biblioteca. Però poc més.

De fet, el temps no convida gaire a fer activitats a fora. Abans d'arribar a Dunedin tothom deia que quin bon estiu que tenien, fins que vam arribar nosaltres i de cop va començar a fer un temps "poc habitual", molta pluja, molt vent i molt fred. Ara tohom diu que aquí a Christchurch no està fent un temps gens normal, que mai plou tants dies seguits i que el fred no comença fins més entrat l'hivern. Abans que arribéssim nosaltres es veu que feia sol cada dia i que s'estava de conya... No sé ben bé què passa però la cosa podria canviar ja!!!

Total, que no fem gaires sortides ara. I quan sortim són intents frustrats i corregudes o caminades remullades que no mereixen ni treure la càmera.

Però us puc parlar de la meva escola. Només el nom ja val la pena: Rangi Ruru. És alguna cosa així com el cel alt i generós en maorí. És una escola privada i segurament la més pija de tota la illa sud. Ja em fa mitja vergonya dir on treballo perquè tothom em mira i em diu Wow! com si fos molt especial. De fet és cert que estic agafant una idea molt elitista d'aquest païs i suposo que és perquè cada dia em rodejo de la creme de la creme. No sé, però n'hi molt de pijo per aquí i allò de que tots els kiwis són molt simpàtics no és ben bé cert del tot: crec que com a tot arreu hi ha de tot. Algunes de les nenes són realment molt insolents i consentides. Tenen pasta i es creuen que són qui sap què.

Bé, si us interessa podeu fer una ullada vosaltres mateixos clicant sobre la foto de l'escola (no cal que em busqueu; no hi sóc). Però podeu trobar inclús els preus de l'escola i de l'internat que també ofereix per un preu molt poc mòdic.

També us convido a fer una ullada a l'uniforme (inclús el podeu comparar amb el de l'anterior escola!) i xafardejar els preus de cada peça, clicant sobre l'anunci, i sobre Rangi Ruru Girls' School després. S'ha de dir que és molt complert: pensen en tot aquesta gent!

L'escola també té un logo, ben curiós a més. A veure si sabeu dir quin és el logo de Rangi Ruru i quin el de la Rolls Royce? Sortegem una estada a Chch...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima q fa tan de fred i no ens atrevim a venir pq si fes sol vindriem tots 4.
El concurs d'en Zeus és "molt original". Jejejeje...
RR: rossell rossell.
Ens agrada molt els vostres reportatges i ens feu una mik d'enveja.
ptons i fins la proxima.
(Teresina, Marçal, Berta i Mònik; 9/6/09).

Pau Fernàndez ha dit...

Guau! semblen realment feliços en aquesta escola, no m'estranya si és una escola Rolls Royce! no sé de que et queixes. Espero que el sou que et paguin també sigui un sou Rolls royce. Llavors, amb una mica d'esforç tu també els hi podries possar una cara de top ventes.